Thursday, June 18, 2009

morning coffee.

hey,
selamat pagi!
now, ak tgh enjoy my morning coffee sambil dgr radio yg sedang utarakan love story by taylor swift. i just love her voice. lovelyy voice.
=)
skang dah pukul 11.00am, kol 3.00pm ni ak nak gerak dah pegi lumut, terengganu.
ade kursus MMP, kursus untuk jadi pc untuk minngu 3m kat ukm bangi nanti.
so, 2 minggu la ak tak ade kat kolej or kat kl...
huhu,.
malam tadi ak kua dgn omet tgk cite jangan pandang belakang congkak.
merepek btol la cte tu. tp kelakar ar jgk.
ak ngn omet memang sronok gelak terbahak-bahak mcm org gila dalam panggung wayang.
hahaha.
pastu ade la siket aku shopping kat watson dgn lovely lace.
bli pewangi bilik. huhuu.
adoiai, bie la nak masuk jpa ni, ak da tak tahan nak shopping.
ak memang gile shopping betul.
aku kne jimat sem depan!ok wani! yess!
semalam gossipping dgn omet, mmg sampai tak igt dunia.
ak dgn omet kalau da jumpe, mmg bergossip lupe diri.
cite pasala dug si boifren omet yg tak berguna tu,
omet kau patut tinggalkan je mamat selenge tu.
pastu gossip psl shakeel, psl aim, pasal najmi, psl ehem2 nama yg tak boleh disebutkan disini.
hahahaha.
ok. stop gossiping after this ok.
omet lah ni,
kalau dah jumpa dia, bnyk benda nak cerita.
girls always being girls. hahaa
hummm, sedap la bau pewangi bilik ak yg ak beli kat lovely lace smlm.
bau rose.. suke sgt..
;))
k lah, nak rehat jap.
dada.
muahxx..

No comments: