Monday, May 24, 2010

merepek meraban

huwaaaa.. sepupu aku marah kat aku...sebab aku cancel nak pegi redang..huhu.. beb.. sori la.. aku nak pergi sangat. dah ada swimmingsuit, dah keluar semua duit kat bank islam aku, tapi aku tak dapat nak pergi sebab..huhu.. sebab masalah kewanitaan. haha. hadoih.. kacau betol la! memang comfirm hari pertama kat redang plak tu. kacaunye!! aku nak pergi sangat sebab nak mandi manda, tapi ko cakap aku takyah la masuk laut, tengok korang je snorkel. mane bole!nanti aku jeles dowh. mane bole,korang gi menyelam tengok terumbu karang, haiwan laut dan ikan, aku plak jenjalan sorang-sorang tepi pantai kutip kerang sambil berangan cita hindustan plak.. tambah plak aku pegi bayar utk snorkel tapi tak main, mane boleh! huhu. huwaa, sepupu aku marah.. sebab aku cancel.. camne aku nak buat ni. camne nak amik ati die balik ni.. wuwuwu..(T.T)
yang member aku sorang ni plak pegi cadang amek ubat. mcm OCP kot. dia cakap, dia penah try, sepanjang amik tu, dia akan withold sampai aku stop amik, then dia akan sambung balik.. hohohohoih. time kasih je la.. karang dapat side effects ntah pape memang naye je aku..
so, aku tak jadi pegi redang.. cousin aku dengan member die still pegi jumaat ni bertolak. jelesnye aku.. dah berangan, last last aku tak pergi..takpe, nanti mse kite gi genting, aku blanje ko sempena bufday ko bulan ni keh..
sori beb..dah susahkan ko je. mesti payah nak gi call & cancel tempat aku.. korang have fun la kat sane.. bawak balik kan aku kuda laut satu k.
azmi plak dah habis belaja.. sonoknye..patut nya aku la dah habis blaja dlu.. aku kan kakak. siot je. huhu.pape pon tahniah buat adik aku sorang ni. dia nak dapat tauliah bulan 6 ni, pastu grad bulan 8 kot. dia tauliah kat penang 12 june, dapat la aku pegi tengok sebab tengah cuti ni. pastu grad kat uitm shah alam, isnyaAllah boleh gi tengok kalo aku cuti time tu..
aku dengan azmi dah pakat, nak keje cuti sem ni. nak taw keje ape? jdi cekgi tusyen azam. dia nak spm dah. haha. bengang je azam, aku cakap ngan mama, "ma, tak payah anta azam ni pegi tusyen, meh wani kasi ajar die". azmi pon, "ma, meh bagi azmi ajar die fizik. azmi terrer bab bab fizik ni". yela, dah dia pon amik kejuruteraan.. aku amik bio, tapi azam tak amek bio. takpe, aku boleh ajar die kimia ke, ntah aku ingat lagi ke tak. haha.
tapi adik aku dua eko ni asik men game je. bagun je men game, petang kuar man bola, malam sambung balik men game, mak aku weekends je ilang ntah pegi mana, ayah plak mesti takde umahnye sedang dating dengan kayu golf die, dan aku, layan cite korea kat bilik. cite korea 14 episode, 2 hari aku dah habiskan. skang da bosan balik. huwaaa!!! nape aku takde adik pompuan!! bosan!!
kat umah takde internet! broadband tak berbayar! kejam nye cuti sem nih!! huwaaAaaa!!! ni pon kat kolej sekejap, pegi dengar research presentation senior aku. sem depan dah busy nak wat proposal research sume. nak cari tajuk, tak cari cari lagi. partner dengan supervisor pon tak tentu siapa lagi. haihhh..
serabot kepala otak!!!

No comments: