Thursday, June 17, 2010

will & legacy

this my pondok buruk is part of my legacy because one day if i have to die, i know i'd left 'something' for people that i love. and that's the most reason why i dont set this blog into private.
kalau boleh nak je aku buat private, menyibuk je orang yang aku tak suka dok sibuk je baca blog aku ni. berambus lah. hishh.. tak senang betul aku nak menulis..
boleh ke blog ni dijadikan macam tempat wasiat?
macambest je tulis wasiat kat dalam ni kot-kot la pape jadi kat aku nanti, ada la harta aku yang aku boleh pass kat sesape yang patut. ceh. macam kaya je aku ni. haha.

1stly, password aku untuk blog, ym, yahoomail, fb adalah sama. password ada di belakang kalendar. password utk bank islam dengan cimb bank adalah sama. password: cannot tell. haha.
ok. semua harta benda aku yang kat kolej ni, aku bagi la kat semua kawan budak kelas aku. macam apa ek. macam teddy bear yang melambak lambak ni, bagi la kat diorang sorang satu ek. jangan berebut. semua baju aku yang murah tu boleh la bagi kat sepupu aku tak kisah sape2. ada jugak yang mahal yang aku beli kat mango, nicole or goggles tu, bagi la sepupu aku omet, dia je la sepupu aku yang kurus kering macam aku. haha. bag aku ni semua buang la, kecuali bag elle dengan sembonia ni bagi kat sepupu aku omet. yang lain boleh buang.huhu..

kalau semua ni diorang taknak terima, tolong la derma kat sape yang memerlukannya...

huwaaAaa!!

wani merepek meraban lagi!!
memang aku dah sewel.. huhu..

No comments: