Wednesday, November 24, 2010

none title non of your blurping business

punye la boring asik study je sebab nak exam minggu depan aku pon dengan muka dakde keje berpekdah nak buat telah menggooglekan nama aku kat google. haha.
tapi memang cool giler ar bile aku google "norshazwani nasaruddin" dan skang baru aku taw, aku sorang je la dalam dunia ni yang ada nama "norshazwani nasaruddin". sebab sume links yang keluar kat google tu adalah diri aku. takde orang lain nama "norshazwani nasaruddin" melainkan aku sorang. hahahaha. bangganya..

dan yang bestnye, banyak jugak website yang link kan aku dekat website lain lagi-lagi post yang aku buat pasal orang asli dan taman negara. amik ko. nak jugak rasa bangga kann..

P/S: got somebody being my shadow all the time right now. and i really don't like that bitch bitching me around like you don't have nothing better to do. mind your own business. (imbalance hormone. really full moon right now)

No comments: