Friday, December 10, 2010

Keindahan Ciptaan Tuhan

aku dah jatuh cinta la dengan pokok..boleh tak aku kawen dengan pokok.. tgk pic kat bawah ni.. pokok tanpa daun..huhu..cantiknya... (T.T)
ni picture yang saya ambil masa Photography Group session masa posting Psy kat London. saya bersama dengan pesakit-pesakit yang dah makin sembuh dan jugak facilitator yang professional dalam bab photographer. satu therapy yang sangat membantu. kita yang sihat ni pon perlukan therapy yang macam ni. sangat relax tenang aman dan damai. (:


























saya sayang pokok. dan jugak alam sekitar. tolong lah jaga alam sekitar kita yang dah jaga kita selama ni. tolong la sayang mereka jugak.

date: one month ago.
location: Town Park, Enfield London.

3 comments:

Rosmaliza said...

omigod wani!! i miss u so much! cantik la ur blog... n i love gambar header tu... bile la dpt nak gi u.K nie...isk3.... hehe. muax!

AQMAR said...

wahhh..bestnye kak wani..bile la agaknye dpt g UK..huhu...best blog akk...keep it on..!!~~...n gudluck 4 da last sem...:)

norshazwani nasaruddin said...

thanks a lot. :p