Friday, December 3, 2010

Setelah 10 tahun tak berjumpa....



2nd Reunion SK Danau Kota setelah 10 tahun tak berjumpa...
1st Reunion 5 tahun lepas, buat lepas SPM, tapi tak ramai pon yg datang sebab tak tahu. yang kali ni macam ramai, so macam gempak sikit. tapi kalau ikotkan ade 35 orang students. ntah mane la yang lain. ni je yg dapat dikumpulkan.. huhu... (T.T)


kat mcd time tunggu sume orang. aku dah baham bigmac dah time nih. ntha pahal aku aritu macam kebulur gila. haha.


4 orang awek cun ni je yang dapat dikumpulkan. yang lain ade yang kerja, ada yang tak dapat cuti, dan pelbagai alasan lagi lah.. huhu...

:'))

apabila 10 tahun tak berjumpa... maka terungkitlah segala kisah lama.. suka duka pahit dan manis.. ketika di waktu muda kanak-kanak riang... huhuhu..
rindu nya nak kembali ke masa kanak-kanakku dulu...

hangin je mamak kat kedai dia ni, datang dengan segerombolan, pastu kita order air je. pastu bole plak lepak situ sampai kol 10 lebih. kahkah.

ladies. attitude please..~ ;p

barisan penggusti-penggusti yang bajet 'cumel'..;p

azim yang sampai agak lambat. tapi kire ok la lagi. isyad si president reunion ni ha yang paling terakhir datang. nasib bek la ko president kan..(sape yang lantik ko ni? memandai calon diri la tu;p) anyway thanks for arrange this event. kalo tak, lagi 10 tahun ar baru dapat jumpe kot.


yeah!! mari kita berjumpa lagi untuk 10 tahun akan datang okey!!
eh tak pon, time sape-sape nak kawen tu, boleh gak wat reunion dah alang-alang tu kan. hahaha,;D

Take Care Semua. Jaga Kesihatan.
;p