Wednesday, March 30, 2011

dating with my bestie !!

 tak jumpa dia sejak bila ek? hmm, rasanya kali terakhir jumpa dia dalam pertengahan tahun lepas. rindu dia.. sapa lagi kalau bukan my bestie Vna! ;p

last weekend dating dengan vna kat times square, gi makan kat Gasoline Cafe not bad la tempat tu, looks very cosy but actually its affordable, ada western food, ada asian food macam nasi goreng, ice cream, aaaaa.. lapar la pulak!!.. ;p

 aku order chicken chop dengan ice cream pistachio, vna order asian food tak ingat la nama dia hape. pastu order plak side dish lagi, meatball apa ntah, memang tak abis makan pon. aku memang camtu, tak penah nak abiskan makan.. canme nak buat ntah.. bukan salah aku.. perut aku ni saiz kanak-kanak 12 tahun..  cepat je rasa kenyang. tak bole paksa, nanti muntah. ;(
vna tengah study nak makan apa.
perasan tak 'lamp chop'? haha sape nak makan lampu chop?;p



makan berselo ;p
                            

nasi ayam berempah ;p
 
Aku lapar bila tengok gambar nie.. ;(


perut kenyang


infront of Gasoline Cafe at Times Square
kepala vna kena geget oleh dinosaur kat belakang tuh ;p

pastu vna temam aku cari baju utk dinner, SERIOUSLY aku memang bajet nak beli baju tahap murah tahap cikai ah, konon target paling murah aku nak beli setakat dress 25hingget ah! memang dah jumpa pon, dah aim nak beli!!! tapi vna bawak aku ke Nichii, terjumpa la dress yang cantik..siot je kan.. terbang 100 hengget aku. (T.T)
salahkan vna ok. aku bukan jenis yg boros kat baju ok. ;D
haha, hangin je vna.. ;p

tapi sebelum masuk Nichii aku dgn Vna masuk kdai lain sebelum tu, tak ingat nama kedai tu, try punya la banyak baju, memang haritu kitornag buang tebiat ar gi try banyak2. biase ar. hobi pompuam, try baju banyak2 tapi tak beli. haha. tapi memang tak beli ponn.. kuar dari kdai tu dengan muka toya dan tangan kosong, terus masuk Nichii, tak try pon dress tu, agak2 kat cermin je, pastu tros bayar. huhu. perempuan memang macam ni ke? 


yeah, we still looks like 17. ;p
sorry babe, aku tak tahu la nape pic ni senget bila upload. ;p
HOT MAMA ;p
vna cantik dan sexy!!! ;p

oh ya, baju yang aku beli kat Nichii ak tak try plak, so takda la gambar.. wuhuhu.. takpe, nanti dinner aku pakai la. same je. ;p

anyaway, dah lama tak jadi perempaun. seronok gak skali skala buat macam ni. Thanks Vna you made my day. nanti kita hang out lagi okeh darlink!

1 comment:

gr@wn said...

kamera tu jadi kuning atau memang tempat tu semua lampu kuning? >.<