Friday, July 15, 2011

Arsenal Vs Malaysia Training Session - 12/7/2011

12 July 2011.
Training Arsenal start jam 7pm. Aku dengan Azmi bertolak dari umah jam 3pm. awal gila. haha, sebab nak cari jalan, adik aku tak expert jalan ke Bukit Jalil. bape kai sesat, baru jumpa. sampai sana dan pukul 4 lebih cam tu, tengok parking, mak ai ramai gila, dah penuh parking.


lepas bayar parking rm2, kitorng jalan2 kat booth, kat situ ada banyak booth2 jualan mcm jual jersey, makanan, dan banyak lagi la.

pastu jumpa tipah dgn kak rozie yg datang naik LRT dari tempat kerja, then kitorng gi makan nasi dulu kat gerai berhampiran. dan makan, kitorng solat asar pastu baru masuk stadium.

masuk stadium pukul 5 lebih mcm tu, skali tgk dah ramai jugak orang dalam stadium, waktu tu team Harimau Malaya tengah training. seriously, kitornag tak tahu pon yang HM pon ada trainng hari tu, kalau tahu, kitorng dah masuk awal. diorng abis training pukul 6 mcm tu, haha, best best, first time tgk HM depan mata walaupon jauh. hehe.


sori, pic tak clear, igt hari tu tak boleh bawak camera, so aku bawak je compact aku ni, kalau tahu, aku bawak Nikon DSLR, mesti pci clear punye. huhu, rugi. ='(((  tapi mse match ak bawak nikon, tp gambar tak clear sgt sbb duduk seat jauh. ='(((

then training team Arsenal start lambat jugak, 7.30pm cmtu diorng baru masuk padang. huhu, tgk training lagi best actually dari tgk match.. mungkin sebab dapat tgk dekat, sebab kitorng duduk kat grandstand. masa match kitornag duduk atas, tak nampak sgt, tapi boleh la, enjoy jugak..


kitorang balik umah sampai pukul 11 lebih. penat, balik terus tido. bersedia untuk hari esok perlawanan antara Malaysia dan Arsenal. oh ya, masa match aku pakai jersey Malaysia ok. hehe, support HM lagi kuat la, aku kan patriotisme sikit. so time training je la ak pakai Arsenal jersey. =')

jap, sape yang gi training tu, korang perasan tak Safee Sali training sorang2.. ak perhatikan je dia, mcm menyendiri je dia tu, nape ntah.. hopefully dia dapat join masa perlawanan dengan singapore nanti...

3 comments:

wansyah14 said...

safee sali baru baik injured la masa tue....pape pon COYG.....

wansyah14 said...

safee sali baru baik injured la masa tue...pape pon dia tetap penyerang terbaik HM...anyway, COYG....VCC

wansyah14 said...

safee sali baru baik injured la masa tue....pape pon COYG.....