Friday, July 15, 2011

Saya menang percutian 3 hari 2 malam di Putrajaya, siapa nak ikot ni?? ;p

aih, lama dah tak update blog, banyak benda nk update, tapi takde masa. tapi rugi kalau tak update blog, sebab hari datang dan pergi, hari yg pergi menjadi sejarah hidup kita, dan hari yg berlalu itu aku taknak dirugikan, so cerita dalam blog, boleh buat aku atau anak aku, atau cucu aku suatu hari nanti baca semula. =')



ok, nkbgtaw, contest yg aku join 'writing blog contest run by Air Asia, aku MENANG!!!! haha. gembira.. 
aku gembira bila menang dapat no 2, tapi hadiah yang aku menang tuh. tak tahu la nak buat apa. you know what, aku rasa puas lagi bila kita di 'nominated' dari kita dapat hasilnya.. nape ek cmtu? aku gembira dpt no 2, tp tak le gembira sgt dpt hadiah nya.



hadiah yg aku dpt, percutian 3 hari 2 malam di Spa Concept Room Pullman Putrajaya Resort untuk 2 orang. dan aku tak tahu nak pergi dengan siapa nanti. Voucher ni valid until 31 December 2011, so masih ada 5 bulan utk aku booking. tapi tu la.. tak tahu nk gi dgn siapa. semua busy. kan bagus kalo aku ada suami ke, anak ke, boleh aku bawak laki aku gi honeymoon. hahaha.Putrajaya je kot. takde ape sgt kat sana. ;p 



oh ya, jangan salah faham ye, aku tak kahwin lagi, masih single and available. okey. haha. yup, single means, no boyfriend yet. so sape yg rase mcm sunyi nak teman wanita, boleh la add aku kat FB dan berkenalan. ok. serious boyfriend only. haha. ;p
aku join contest tu time study week time final exam aku. punya la boring asik study sampai aku join contest ni dan paksa kawan2 aku vote untuk aku. tak pasal2 dah menang plak. huhu. so, pengajarannya, "study ok, jgn nak main je". go to h#ll.. asik study means no life la.. aku time study week gi main ice skating, mengorat budak skaters, gi melantak pizza hut, shopping make up, join blog contest, at the end aku lulus LJM dan dpt 3.62 what (perh, gila bragging nak mampus!!) ;'D




huhuhu. sori sori. teriak plak. thehehe. anyway, you guys out there, please enjoy your life to the fullest, ok.
('=


2 comments:

Meaz Memorize said...

tahniah waniiii. murahnye rezeki wani :D

Triplei said...

"masih single and available"tu yg seronok dgr tu. he3