Thursday, January 26, 2012

skin food review ; body face scrub

yes..yes.. i know.. yesterday i said im no longer writing blog. but now here i am again uploading pictures and writing. ok. ok. lepas ni dah akan berkurangan sikit my entry sebab busy. ok. 

just wanna share,

I LOVEEE SKIN CARE SOOOO MUCH!!
any product which related to skin care, like lotion, bath gel, shampoo, scrub, lotion again, mask, facial wash, facial scrub, ANYTHING that related to skin care, aku akan menjadi gila untuk beli, untuk memiliki setiap satunya. kalau baju ke, branded product, perfume, sorry, aku tak layan sgt. hehe.

ok. berhenti membebel disini. 
=)

1. skinfood masks


disebabkan aku ni susah nak jaga muka, dengan kerja shift malam lagi, eye bag dah mcm panda laut china selatan, so aku dengan merasa tidak rugi untuk beli masks. as usual, kalau beli kat skinfood, mesti akan dapat free samples.. I LOVE freebies!!! <3



1. Kiwi Yogurt Mask Wash Off 
sorry tak ingat harga sebab dah buang resit, this mask specifically for brightening your skin. 



2. Black Sugar Mask Wash Off
specifically remove black/white heads, aku suka gila mask ni sebab bila pakai je, rasa nak makan, sebab rasa gula. hehe. nyum nyum~ ;p



 3. Papaya Yogurt Mask Wash Off
untuk sensitive skin, yg ada breakouts, papaya yogurt ni ada healing ingredients. 




 4. Rose Essence Lip Balm.
bila pakai lip balm ni, aku asik nak jilat bibir sebab sedap. so no point dowh pakai lip balm.  bahahahaha. xD





4. dapat free samples dan free gift
- note pad
- Salmon Brightening Eye Cream
- Gold Kiwi Sun Cleanser
- Red bean BB Cream




hehe. saja nak buat iklan Sushi King. aku suka makan sushi. :)




6. Hello Kitty Shower Ger
RM29.90

7. Hello Kitty Hand and Body Lotion
RM26.90

beli kat Retail Pharmacy Gleneagles. serius cute gila.aku beli sebab cute je semata. tapi bau shower gel dgn lotion dia not bad wangi, bau ala2 strawberry gitu. :p




 8. Martha Tilaar Dewi Sri Spa Body Wash
RM32.00

9. Martha Tilaar Dewai Sri Spa Body Scrub

beli kat KL Festival City. product Martha Tilaar ni asalnya dari Indonesia. susah nak jumpa product ni, sebab slalunya dijual pada tempat2 spa. kalau nak pergi body and facial spa, product ni mesti ada. disebabkan aku takda masa la sangat nak pegi spa spa la bagai, so buat spa sendiri kat rumah. hehe. actly masa beli ni, aku teman kawan aku beli barang hantaran.. dia pon tak lama lagi nak kawen, consultant tu memang syor kat dia untuk pakai product ni sementara nak tunggu hari perkahwinan.. :p so kami berdua pon beli la jugak.. :p





Thank You for reading
http://instagram.com/shazwaninasa