Friday, May 23, 2014

Bride To Be : Pre - Wedding Photos by Finger Touch Photography

Assalamualaikum and Hello Everyone!

So, ada 13 Hari lagi sebelum majlis aku. Alhamdulillah so far semua preparation hampir 90% siap. Cuma tinggal untuk buat payment to vendors dan remind vendors tentang tarikh wedding, Dan nak settlekan goodies minggu depan untuk packaging. Entry kali ni aku nak share tentang package wedding photographer yang aku ambil. Aku menggunakan khidmat Finger Touch Photographer untuk official wedding photographer. 

Package Finger Touch Phtotgraphy :
Platinum Package
3 Event ( 1 Solemnization + 2 Reception)
2 Custom Album "10 x 24" 22 page (black leather/ crystal cover)
1 exclusive frame picture with white border 16 x 24 
1 poster frame 12 x 17
Unlimited high resolution picture in DVD + hard cover
Max coverage 16 hours (include 3 event outdoors)
2 photographer finger touch on duty 
Free outdoor session 8 km
Free photo shoot & burn pre-wedding/ post-wedding 

Untuk tahu harga package, korang boleh contact terus Syazrul, Senior Photographer Finger Touch Photography, ada disertakan details dan contact information last entry ini. So, here, my pre-wedding photos I would like to share. Thank You to Syazrul kerana mengambil gambar kami dengan cantik sangat2. Dan happy sangat sebab dapat guna gambar pre-wedding untuk bunting yang aku design sendiri dan adik aku plak gunakan gambar prewedding untuk videoclip yang dia buat untuk dimainkan masa hari majlis 7 Jun. Kalau korang nak lihat hasil bunting yang aku design guna pre-wedding photo dan bagaimana aku edit, korang boleh terus ke entry di sini : Bunting D.I.Y. Mesra Kad Kahwin

Btw, gambar pre-wedding ini telah diambil di Menara Mustapha Kamal di area Damansara. Berdekatan dengan The Curve. 




































So, thats all from me. Happy sangat dengan gambar pre-wedding. Tak sabar nak tunggu gambar kahwin pulak. So, korang yang nak tahu lebih lanjut mengenai package yang ditawarkan, boleh hubungi terus Syazrul atau contact number di bawah: 

email: fingertouchphotography@gmail.com
Alamat: LOT1138, Batu 3/12, kg Pendamar, 41200, Klang Selangor.
No Tel: 013-388 4057 (Syazrul Senior Photographer)
No Tel: 013-4854616

Thank You For Reading! Follow my Instagram to see more of my pictures!


4 comments:

lia lyana said...

wanie.. ni kat sentul park eh? kene byr x kalo shooting kat sane?

wanie lee said...

bukan. ni kat damansara. menara mustapha kamal. dekat2 dgn the curve dan ikea.

BKF HQ PUTRAJAYA said...

Nak ty skit..Kena buat surat x nak masuk menara mk ni¤

Nurul Mawaddah said...

Hai sis, nk tnye. Ade kena mintak permission utk ambil gmbr/video kt sni? Thank you :)