Wednesday, June 25, 2014

Bride To Be, I'm A Wife : Review Henna, Inai by Pyqa Henna

Assalamualaikum w.b.t.

Ini entry ke 3 untuk hari ni, huhu, penat jariku menulis. Btw, aku nak kongsikan inai atau henna yang dihasilkan oleh Piqa Henna or korang boleh search kat IG : PYQAPYHENNA . Actually 2 bulan sebelum majlis masa aku tgk survey2 vendor inai, aku ada jumpa satu ni yang charge RM150 termasuk transportation ke rumah aku. Charge RM150 ni untuk aku seorang, dia akan pakaikan henna jari tangan dan kaki. Masa tengah2 survey, then bff aku sorang ni, nana pau ada suggest aku pada kawan dia Piqa, so dia suruh aku follow instagram kalau nak tgk design. Then bila aku dpt contact dia, Alhamdulillah dia charge aku RM75 untuk jari tangan dan kaki dan charge tersebut termasuk trasnportation ke rumah aku (RM25). 

Alhamdlulilah just for fun2 aku sponsor family2 member dan kawan2 yang nak buat henna jugak, so total charge untuk aku dan semua orang yang buat inai dalam RM155 tak silap aku. Seriously sangat berbaloi dan tak menyesal. Happy sangat2 dan family2 yang buat inai pon happy2 jugak dapat sponsor buat inai. hehe. Btw, TQ to nana pau yang reccommend inai dan tq to Piqa Henna yang datang kerumah buat inai sampai pukul 1am. 


sila abaikan muka aku yang comot. 
my bff yanti muneera  




  




Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Piqa Henna, boleh la contact Piqa:

Instagram : pyqapyhenna 
hp no : 019-6125383

TQ for reading!

1 comment:

orked violet @ SYA said...

tantekk nyeee.. thanks share. Sya nk follow ig pyqa ni la. cantik2 =)