Wednesday, June 25, 2014

Bride To Be, I'm a Wife : Review Pelamin Rumah by D'azzuieena Bridal

Assalamualaikum w.b.t.

Remember my last post regarding vendor Shayana Creation yang berapa aku tak suka yang dari Klang yang ambil duit deposit aku then 2 bulan sebelum majlis awal2 dah ckp dgn aku "tempahan pelamin rumah dibatalkan dan deposit tak dipulangakn?' dan bila aku pissed off bila dia suka2 nak batalkan booking, then dia kata akan hubungi aku 2 munggu sebelum majlis untuk confirm sama ada aku nak teruskan untuk ambil pelamin dengannya atau tidak, guess what, dia tak muncul2 lansung, dia takda msg or call whatever untuk confirm dgn aku, hilang mcm tu saja. To me, thats okey kau boleh ambil setakat rm200 deposit tu, aku tak redha dan takkan halalkan duit tu, dan semoga Allah saja membalas perbuatan orang yang mcm tu. 

Btw, Alhamdulillah, D'azzuieena Bridal penyelamat aku. Setelah booking pelamin dewan dan 2 pasang baju dan aksesories dgn D'azzueena Bridal, aku decide untuk ambil pelamin rumah dgn D'azzuieena jugak dengan hanya tambah RM400 sahaja. Kiranya pelamin rumah aku harga RM400, SANGAT BERBALOI. dari Shayana Creation yang kedekut nak mampus, berkira malah pelamin takda lah cantik mana pon harga kemain nak demand mahal. (sorry kalau ada yang rasa bahasa aku kurang berbahasa, aku mintak maaf, sbb aku memang direct ckp tak suka kalau aku betul2 tak suka). 

The point is, aku nak share pelamin rumah aku yang dihasilkan oleh kak ina, D'azzuieena Bridal yang sangattt sweet dan baik orangnya, mama aku pon ckp seriously tak menyesal ambil D'azzuieena dan memang berbaloi ambil pelamin rumah dengannya dari yang Shayana Klang tuh. Seriously cantik. 










Wait for my next entry soon, I'll be sharing my pelamin dewan by D'azzuieena Bridal. Now tak dapat sbb takda gambar dlm hp, tunggu gambar dari camera adik dan jugak official photographer. Thank u again D'azzuieena Bridal and the team yang bekerja dengan dedikasi dan baik sangat. Ramai yang betanya tentang pakej yang sy dapat dri D'azzuieena Bridal, ramai yang tak percaya pakej saya ambil murah, berpatutan dan sangai berbaloi. Adik sy tahun depan insha Allah akan ambil dengan D'azzuieena Bridal jugak. definitely! Tq kak Ina, Kak Maya, Ain and all the team memebr. Love you all soo much!!
Untuk keterangan lebih lanjut, korang boleh call atau whatsapp terus butik atau kak ina. Of course korang kena booking date utk ke butik, sbb customer diorang memang sangat ramai. Nanti tak terlayan kalau walk in (mcm kami, 1st time dtg walk in tak dilayan sgt sbb ramai sgt, tp kami okey je dpt try banyak baju, hehe)

MORE INFO:
FB : www.facebook.com/butikperkahwinaandazzuieena
FB : www.facebook.com/dazzuieena.bridal (2)
Alamat :  3-2 Blok C, Platinum Walk, Danau Kota, Setapak, KL.
Hp no : 016-6426108 (butik), 017-2071238 (kak ina)
         

1 comment:

Nuriesya Nadia said...

Eh eh , bridal kita sama. Sep sikit. :D